Velkommen til Hedelyparken

Note: Læs også aktuel information til beboere i Hedelyparken fra dette link!

​Hedelyparken ligger i det centrale Greve. Bebyggelsen ligger dejligt og roligt og alligevel centralt nær Greve Midtby Center, Greve Station, skoler og børneinstitutioner.

Hedelyparken er oprindeligt opført i gule mursten i årene 1969-71. Bebyggelsen er opført i 2 etager og rummer i alt 248 lejligheder. Det er en velordnet bebyggelse, hvor beboerne trives. Der foregår forskellige aktiviteter i bebyggelsen på klub plan.

Beboerne har adgang til en række faciliteter som vaskeri, kælderrum til hver lejlighed samt aflåst cykelkælder.

Bebyggelsen fremtræder moderne i traditionel arkitektur. I perioden 1999 – 2001 blev der foretaget en gennemgribende udvendig renovering, hvor der blev lagt nye tage, udført facadeisolering, altanerne blev udvidet samt at det centrale varmesystem blev renoveret. Renoveringen har forbedret komforten i lejlighederne væsentligt og har gjort altanerne større og brugbare.

Beliggenheden er ideel og der er stort set alle faciliteter inden for kort afstand. Nærmeste nabo er store grønne arealer ved Greve Stadion, Greve Hallerne og Rævebakken. Her er rekreative områder, hvor børn og voksne kan boltre sig, og der er mulighed for dejlige gå- eller cykelture i det grønne. Tæt på ligger Greve Rådhus, Greve Gymnasium, Greve Svømmehal og Greve Midtby Center. I Cykelafstand ligger også badestrand med et grønt område på strandsiden lige overfor Greve Centervej. Her er der mulighed for en tur til en dejlig, børnevenlig strand, og en frisk dukkert, når vejret er til det.

Om Greve Boligselskab

Greve Boligselskab er et selvstændigt alment boligselskab med 3.635 boliger, fordelt over hele Greve kommune.​

​Søger du bolig?​

Så benyt venligst ansøgnings-skemaet ved at klikke her.

Det koster kr. 165,00 at blive skrevet på ventelisten, samt kr. 130,00 årligt derefter.

Administrationskontor

Greveager 1,

2670 Greve.

Tlf.: 43 600 700.

Send email​.

Ejendomskontor​

Hedelyparken 80,

2670 Greve.

Tlf.: 43 90 37 98.

Send email​.